GPU processing failing

Hello, I am running into issues while processing with the mygla test dataset on GPU which works fine on the regular CPU. I am getting following error:

File "/code/opendm/mesh.py", line 207, in screened_poisson_reconstruction
system.run('"{reconstructmesh}" -i "{infile}" '
File "/code/opendm/system.py", line 106, in run
raise SubprocessException("Child returned {}".format(retcode), retcode)
opendm.system.SubprocessException: Child returned 1

===== Done, human-readable information to follow... =====

[ERROR]   Uh oh! Processing stopped because of strange values in the reconstruction. This is often a sign that the input data has some issues or the software cannot deal with it. Have you followed best practices for data acquisition? See https://docs.opendronemap.org/flying/

Using following options:

{'dsm': True, 'fast-orthophoto' : True, 'orthophoto-resolution': 6}

Using following specs:

Operating system:
Linux (ubuntu 20.04)

Publisher:
nvidia

Size:
Standard NC12:
image

Anyone know if this is a know issue?

Best Regards,
Rasmus

1 Like

Hmm… I wonder if maybe the GPU is running out of vRAM.

Does your host tell you how much vRAM the GPUs have?

Here is the specs I used the second one, so it seems to be 24 GiB GPU memory

image

1 Like

Tried the big boy Standard_NC24 failed as well, the job fails 50% in.

1 Like

Just to make sure, GPU processing does work right?

1 Like

Whoop, nope.

See Piero’s post below.

1 Like
2 Likes

Thanks for the information! Appreciate it!

Best Regards,
Rasmus

1 Like

It does work now with the newest image!

2 Likes

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.